emmashylla.blogg.se

Bokbloggsjerka 30 maj - 2 juni

Publicerad 2014-05-30 14:42:00 i Bokbloggsjerka,

Solen skiner och jag är ledig, vilken perfekt fredag! Önskar att jag kunde ligga på balkongen och läsa hela dagen. Känner mig istället lite småstressad och försöker rodda ihop de närmaste två månaderna och allt som händer och helst ska hända under den tiden. 
 
Pausar i kaoset med att kika in hos Annika för att delta i veckans jerka. Denna gången vill hon ha tips på bra böcker på runt 100 sidor.
 
Den första som slår mig är den första boken jag läste i år, Mirja Unges Det var ur munnarna orden kom. Plockar fram den ur hyllan och ser att den är på 140 sidor. Den fick betyget 4/5 av mig.
 
Sedan kikade jag i min bokhylla och hittade Möss och människor av John Steinbeck. Läste den för suuuperlänge sedan och gillade. 105 sidor.
 
Till sist vill jag nämna Brev till samhället av Eric Ericsson. Ericsson skriver brev med märkliga förslag till företag i Sverige. Av vissa får han svar. Himla rolig tycker jag.
 
Trevlig helg!

Vinn en provprenumeration på Fyrahundrafemtio

Publicerad 2014-05-29 17:32:12 i Tävlingar,

Jag har lite tidningsköpsförbud för tillfället. Prenumererar på Vagabond, Filter och Retro och har nog inte riktigt läst någon av dem sedan ett halvår tillbaka, de ligger samlade i en hög på köksbordet i väntan på tid. Men vänner ger mig ibland en del tidningar och det får jag ta emot, då är de ju gratis! Därför deltar jag i utlottningen som och dagarna går... idag har lagt upp på bloggen. En kan vinna en provprenumeration på Fyrahundrafemtio. Och det är ju gratis, så det får jag! Klicka här för att komma till inlägget om utlottningen.

Tävlingstips!

Publicerad 2014-05-29 12:00:53 i Tävlingar,

 
Bookobsession firar tvåårig födelsedag med en tävling och såklart vill jag delta. Under tävlingens gång samlar deltagarna lotter genom att delta i de fem deltävlingar som kommer att komma upp på bloggen. Klicka här för att komma till första tävlingsinlägget.
 
Jag hurrar och hejar och önskar stort, stort grattis! 

 • Follow on Bloglovin

 • Emma's bookshelf: currently-reading


  goodreads.com
 • Till bloggens startsida

  Kategorier

  Arkiv

  Prenumerera och dela